Joaquim Torrecillas és el nou responsable d’Hisenda i Personal del Consell Comarcal de la Selva

Joaquim Torrecillas (CiU) és regidor a l'Ajuntament de Blanes

Joaquim Torrecillas (CiU) és regidor a l’Ajuntament de Blanes

La comissió permanent del Ple del Consell Comarcal de la Selva ha aprovat el nou cartipàs en la sessió que es va celebrar ahir.

Després de la presa de possessió del nou president Salvador Balliu, el passat 9 d’abril, en la sessió s’ha aprovat el nou organigrama de la comissió permanent del ple amb les incorporacions de Joaquim Torrecillas i Olga Guillem.

L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Olga Guillem, ja era consellera comarcal des del juny de 2011. Ara, però, s’incorpora a la comissió permanent del Ple i assumeix la Conselleria de Benestar Social en substitució de Salvador Balliu, actual president, que des de feia poc més de dos mesos n’era el responsable després de la dimissió d’Alba Serra.

Per la seva banda, el regidor de Blanes Joaquim Torrecillas serà el nou responsable d’Hisenda i Personal del Consell Comarcal de la Selva en substitució de qui fins ara havia liderat aquesta àrea, Josep Valls.

Imatge del ple del Consell Comarcal de la Selva

Imatge del ple del Consell Comarcal de la Selva

Els consellers caps de departament es mantindran tots a excepció del Departament d’Organització Interna, que liderava Josep Valls, que serà ocupat per Natàlia Figueras. Així, el vicepresident Jordi Orobitg continuarà liderant el Departament de Promoció i Desenvolupament Local i Sostenible; Josep Antoni Frias, el Departament d’Organització de l’Entorn i el Territori, i, finalment, Joan Garriga, el Departament de Serveis a la Ciutadania.

La comissió permanent del Ple del Consell Comarcal de la Selva està formada per l’equip de govern, integrat per Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya. Els consellers de CiU són: Salvador Balliu, Natàlia Figueras, Josep Roquet, Emili Oller, Olga Guillem i Josep Antoni Frias. Els consellers d’ERC són: Jordi Orobitg, Joan Garriga, Eduard Adrobau, Josep Maria Bagot, Moisès Garcia i Marta Contreras.