Caldes de Malavella comença a aprofitar l’aigua termal del Pou Repsol

L’Ajuntament de Caldes de Malavella fa temps que lluita per aquesta obtenció dels drets que farà possible l’aprofitament públic sobre l’aigua termal del pou Repsol, situada a l’antiga planta de Repsol (butano), amb l’objectiu de posar-ho a disposició de la ciutadania a través d’un termalisme públic obert a tothom.

Aquest mes de maig, el Departament d’Empresa i Treball ha fet arribar a l’Ajuntament de Caldes de Malavella la resolució de l’autorització definitiva de l’aprofitament de l’aigua mineromedicinal del Pou Repsol amb una explotació de 2,1 litres/segon d’aigua (33.113 m3 per any).

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A més, l’actual autorització també deixa palès que el sistema termal de Caldes de Malavella queda protegit amb el perímetre de protecció que s’atorga al Pou Repsol.

Aquesta autorització permetrà a l’Ajuntament de Caldes de Malavella una aposta ferma per fer uns banys termals municipals que augmenti una oferta turística sostenible i seguir potenciant la imatge de la vila. Un dels objectius de l’actual equip de govern és fomentar el sector turístic per promocionar més enllà del municipi el nostre patrimoni, la nostra natura, el nostre turisme gastronòmic…