Hostalric i Brunyola s’afegeixen a les llistes d’Independents de la Selva per les eleccions del maig vinent

La Junta de govern de la formació Independents de la Selva va acordar en la darrera sessió la petició d’incorporar al projecte dos nous municipis de cara a les eleccions del proper mes de maig.

Així, Hostalric, on el candidat serà Josep Frias que fou alcalde del 2007 al 2019, i Brunyola comptaran amb la presència dels Independents a les properes municipals.

Aquests dos municipis s’afegeixen als 17 que la formació es va presentar ara fa 4 anys. Tot i això, l’alcalde d’Arbúcies i president de la formació, Pere Garriga, s’ha mostrat convençut que se superarà la presència a més de 20 municipis dels 26 que té la comarca de la Selva.

En aquest sentit, per Garriga el projecte d’Independents esta quallant als municipis «perquè fugim de les dinàmiques de partit i anem directament a les necessitats de les persones dels nostres pobles», afirma Garriga. En el cas de Massanes es va presentar el nou cap de llista, Franc Gómez, que compta amb una llarga experiència en l’àmbit municipal en substitució de Pere Fernández candidat de les dues darreres eleccions.

A la Junta de govern, amb representació de tots els municipis, es va acordar la incorporació dels 4 regidors independents de Lloret de Mar que també confeccionaran la seva llista electoral.

Trobada municipalista de grups independents de comarques gironines

D’altra banda Independents de la Selva / Independents de Catalunya ha organitzat pel proper 22 d’octubre a Lloret de Mar una jornada de treball. Una xerrada tècnica que comptarà també amb serveis jurídics especialistes en la confecció i la presentació de llistes municipals i una taula rodona d’experiències politiques en un govern municipal.

En aquesta hi participaran l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar Cristina Mundet, l’alcalde d’Arbúcies Pere Garriga i la diputada de la Diputació per Independents Gisela Saladich. Baix Empordà, Alt Empordà, Ripollès, Cerdanya i Gironès, així com d’altres indrets de Catalunya com el Maresme, Osona o la Noguera entre altres. Llistes independents d’arreu de Catalunya.

Independents de la Selva va obtenir 9.215 vots les darreres eleccions municipals que es van traduir en 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.