Lloret de Mar incorpora a una aplicació per ajudar les persones amb mobilitat reduïda a trobar places reservades d’estacionament

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; el promotor de la iniciativa Park4Dis, Carlo Castellano i el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández van presentar ahr¡ir l’adhesió de Lloret de Mar a la nova aplicació “Park4dis” que ajuda les persones amb mobilitat reduïda a conèixer la ubicació de les places reservades i la normativa d’altres zones d’estacionament permeses per a aquest col·lectiu.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

En total a Lloret de Mar hi ha 225 places reservades exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda. Està permès l’estacionament gratuït i sense límit a les zones blaves; i a més en cas de no estar disponibles poden estacionar a les zones de càrrega i descàrrega amb el corresponent document acreditatiu durant un temps màxim de dues hores.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernàndez, ha explicat que «des del departament de mobilitat hem considerat que era una aplicació molt útil per facilitar l’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda».

Així doncs, i gràcies a l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’empresa Park4dis, l’aplicació maparà les places d’aquest tipus del municipi amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat a Lloret de Mar per ajudar les persones que tenen la mobilitat reduïda, especialment aquells que visiten el municipi, a trobar ràpidament aquestes places reservades.

Actualment, Park4dis està vigent en més de 230 municipis d’Espanya i Europa, a països com Itàlia i Portugal.