Es triplica en tres dies a Blanes el risc de contagi de la Covid-19

Hospital de Blanes

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació ha tornat a empitjorar respecte l’anterior informació.

Actualment hi ha un total de 12 persones ingressades, 5 més que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat a ser de 8 persones.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 3 pacients tractant-se de COVID, igual que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han registrat 1 ingrés i 1 alta. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 9 pacients, 5 més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 5 ingressos i 1 alta.

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 41 persones ingressades per COVID, 11 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 80.376 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot s’ha tornat a duplicar, i continua a la zona de risc alta. Ara és de 1.213, quan en l’anterior comunicat era de 642. A Blanes, s’ha triplicat, i continua a la zona d’incidència alta. Ara és de 927, i en canvi en la darrera actualització era de 328.