Administren la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a una àvia d’Arbúcies de 105 anys

La senyora Trinitat Rosell va rebre fa pocs dies la segona dosi de la vacuna pfizer contra la Covid-19, després d’una primera dosi ara fa unes setmanes. La Trini, que té 105 anys, ha estat acompanyada d’una de les seves tres filles, la Sílvia Cucarella.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’àvia centenària, que té 5 nets i 5 besnets, ha recordat que en la grip espanyola de 1918 varen morir tres dels seus germans. Ella, en un to actiu i en plenes facultats, ha animat a tothom a vacunar-se.

Diu que troba a faltar les abraçades i petons tot i el «carinyo» que ella rep per part de la seva família, però que ja està cansada de veure la família només per una pantalla. La Trini fa 12 anys que resideix a la residència Germanes Hospitalàries de la Santa Creu, i afirma que està molt contenta, ben atesa i estimada per tothom.

Recorda amb els ulls brillants l’homenatge que li va fer l’Ajuntament amb motiu dels 100 anys i explica que el mes de maig ja en sumarà 106. Un dels secrets, diu ella, que s’ha trencat dues vegades les cames entre altres lesions, que és dinàmica i activa i recorda amb simpatia que li agrada ballar.

En preguntar-li què és el primer que farà quan s’acabi la pandèmia és enèrgica i contundent: «anirem a dinar amb tota la família, fer un got de vi amb gasosa i un vermut».

Amb la segona vacunació a la residència d’Arbúcies també s’ha donat la segona dosi als residents i al personal que hi treballa. La Trini es mostra taxativa: «tothom a vacunar-se perquè això s’acabi aviat».