La Comissió de Policia de Catalunya aprova la creació de la Policia Local de Breda

Ajuntament de Breda

El passat 21 de desembre es va celebrar una nova edició de la Comissió de Policia de Catalunya, en la que es va aprovar la creació de la Policia Local de Breda. Aquest fet permet iniciar el procés de transformació de l’actual Guàrdia Municipal.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

La conversió a Policia Local comportarà un augment de competències i recursos per a satisfer les necessitats en matèria de seguretat i ordre públic de forma més eficient i efectiva, atès que l’actual estatus de vigilants dels agents té limitacions en les seves funcions. En el proper Ple Municipal l’Ajuntament de Breda aprovarà els tràmits administratius que han d’acabar amb l’establiment definitiu de la futura Policia Local de Breda.

L’Ajuntament de Breda es congratula per la decisió de la Comissió de Policia de Catalunya, que permet tirar endavant el procés per a tenir un cos de Policia Local en els propers anys. Cobrirà una necessitat important del poble de Breda, ja que dotarà el servei de les potestats i funcions que atorga la legislació vigent, així com els recursos i l’estructura necessàries per acabar oferint un servei integral de seguretat dins del municipi.