La plaça Pere Torrent de Lloret és la primera plaça de Catalunya amb jocs infantils amb realitat augmentada

Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha reobert la plaça Pere Torrent després de finalitzar gran part de les obres previstes.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que «el projecte de remodelació i millora ha donat més visibilitat a la Casa de Cultura i ha convertit la plaça en un espai més amable suavitzat estèticament amb un sòl que ara incorpora formes arrodonides i nous elements urbans d’il·luminació, mobiliari i jardineria. Queda pendent la pintura/resina de la superfície, que es farà a l’octubre ja que ara a l’estiu no es poden realitzar aquestes tasques a causa de les altes temperatures».

El regidor també ha explicat que «també es varen enderrocar les graderies i s’ha fet un reforç estructural i impermeabilització a les zones treballades per evitar filtracions a l’aparcament». Per altra banda, l’aparcament municipal subterrani ja s’ha reobert també coincidint amb la finalització d’obres.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, destaca que «hem convertit la plaça Pere Torrent en la primera plaça de Catalunya amb realitat augmentada. Es tracta d’un projecte innovador: les persones que siguin a la plaça es trobaran elements de jocs infantils amb efectes virtuals que transformen el món real en un univers interactiu i digital».

El cost aproximat de la primera fase de les obres ha estat de 698.000 euros i és un projecte inclòs en el Pla Operatiu de reconversió turística.