Tossa redueix al 50% el preu de la zona blava durant tot l’estiu

Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa ha negociat amb l’empresa Empark, la gestora de les zones blaves, la reducció del 50% del preu de la zona blava del municipi durant tot l’estiu, a excepció de les zones de “Porta de Sant Feliu” i “Les Canyes”, que ja disposaven de preu reduït.

Aquest descompte, que ja està activat i durarà tota la temporada de zona blava, s’aplica tant als parquímetres dels carrers com a través de “Telpark”, l’app de mòbil de descàrrega gratuïta que permet un pagament segur i fàcil sense haver de tocar res, ni tiquets ni monedes. Amb aquesta iniciativa, ara ja es pot aparcar tot el dia a Tossa per un màxim de 7,50 euros a les zones blaves.

El descompte negociat amb Empark, en concret per l’alcaldessa Imma Colom i la regidora de Mobilitat, Andrea Nadal, és una acció més per a la recuperació econòmica i promoció turística del municipi després de la crisi sanitària i econòmica causada per la Covid-19.

Cal recordar, a més, que a Tossa hi ha una vintena de zones d’aparcaments amb més de 2.600 places, entre gratuïtes i de pagament, i que una quarentena de places de diversos sectors del nucli urbà han passat de zona blava a zona vermella amb ara 90 minuts gratuïts d’aparcament per fer compres o gestions del dia a dia. La mitjana de preu per aparcar tot el dia a Tossa en els seus aparcaments de pagament és del voltant de 7,8 euros.