La Policia Local de Lloret incorpora dos turismes i quatre motos elèctriques

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar ha renovat el seu parc mòbil de vehicles amb la incorporació de dos turismes model Seat Ateca i quatre motos elèctriques. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana explica que «amb aquests nous vehicles podrem disposar de millors eines per garantir la seguretat del nostre municipi ja que són vehicles que s’ajusten millor a les necessitats de les actuacions policials que es porten a terme a la via pública».

«Per exemple, disposen de portes davanteres blindades». I ha afegit que «mantenim també l’aposta per la mobilitat elèctrica donat que la sostenibilitat és un projecte global de municipi».

Els nous vehicles han estat adquirits, en la modalitat de lloguer amb dret a compra, a través del acord marc “Central de compres” que l’Ajuntamente té amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM)”. Jordi Sais detalla que «Aquesta modalitat de compra permet una millor oferta econòmica i una reducció notable dels procediments administratius de compres». Amb aquestes darreres incorporacions la Policia Local disposa de cinc vehicles patrulla de la mateixa marca i model.

Aquest acord marc té adherits a 165 ens locals que han adquirit algun dels vehicles de què disposa l’Associació Catalana de Municipis, ja siguin elèctrics, híbrids i de benzina per a serveis generals i ús policial, motocicletes policials i de serveis generals, i bicicletes elèctriques. A més, aquest acord marc compta amb la possibilitat d’instal·lar punts de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics i transformació de vehicles de serveis generals.