L’Ajuntament de Lloret de Mar ja té ubicació per als mòduls del nou institut

Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret ja ha acordat amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la ubicació dels mòduls del nou institut de Lloret de Mar. L’alclde de la població, Jaume Dulsat, explica que els mòduls del centre docent s’ubicaràn «al barri de Rieral, a la zona de font de Kaikuta, i disposaran de tots els requisits tècnics establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya».

Inicialment, l’emplaçament estava previst a la zona del Gran Palace, però el terreny presenta una sèrie de dificultats tècniques que van fer replantejar la seva ubicació en aquest espai, motiu pel qual el consistori va fer arribar als responsables dels Serveis Territorials d’Ensenyament aquesta nova proposta.

Segons ha manifestat l’alcalde Dulsat «es considera millor ja que es troba més a prop del centre de Lloret, així com a d’altres centres educatius de la mateixa zona, com són els instituts Coll i Rodes i Rocagrossa, així com a l’escola Àngels Alemany i a la llar d’infants Els Pops».

El nou centre té el codi 17017700 i a partir del 29 de març els alumnes ja s’hi podran preinscriure a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), ubicada a la Secció d’Educació de l’Ajuntament de Lloret.

El centre, que durà el nom d’Institut Sant Quirze, comptarà amb tres espais d’aula i un espai diàfan d’administració i sala de professors. Pel que fa al nom, aquest té l’origen en els terrenys que acolliran en un futur l’edifici del nou centre, situats al costat de l’ermita de Sant Quirze.