La Policia Local d’Hostalric fa una persecució per detenir un conductor que posava en risc la seguretat

Ajuntament d’Hostalric

Una persona detinguda i un altre que s’ha donat a la fuga ocupaven un cotxe amb el que van conduir en contra direcció en diverses ocasions, van fer virolles al mig de la carretera i van intentar envestir el vehicle policial que els perseguia.

Els fets van passar ahir diumenge al migdia i s’ha pogut detenir a un dels ocupants del cotxe ja que l’altre es va poder escapar i està en recerca i captura.

Tot va començar quan la Policia Local d’Hostalric feia control de seguretat ciutadana i el cotxe en qüestió, en veure el control, va realitzar un canvi de sentit en contra direcció, posant en perill a la resta d’usuaris de la via. En aquest moment va començar una persecució durant la qual, el conductor del vehicle va circular en contra direcció per la C-35 per envestir el cotxe policial, que es va veure obligat a fer maniobres de risc per evitar una col·lisió. Seguidament, després de perdre el control del cotxe, els dos ocupants van fugir a peu per una zona boscosa en direcció a Hostalric.

Els agents d’Hostalric, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Fogars de la Selva, van iniciar una persecució detenint a un persona, l’altre es va poder escapolir. El detingut ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners, acusat  d’un presumpte delicte de conducció temerària, atemptat a agents de l’autoritat, resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. Mossos d’Esquadra continua ara amb les diligències oportunes i les investigacions pertinents. 

Per altre part, dissabte passat, la Policia Local d’Hostalric va detenir una persona com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte de danys en una àrea comercial de la localitat. Els agents van ser alertats pels responsables del mateix establiment de que havia entrat una persona a la qual havien reconegut com la que havia realitzat robatoris i furts a l’establiment, durant la setmana anterior.

La policia es va desplaçar al lloc i en l’escorcoll que es va fer a aquesta persona es van trobar diverses proves incriminatòries d’haver comés delictes en aquest centre comercial. El detingut, ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners.