Independents de la Selva fitxa els regidors no adscrits de Lloret de Mar i Massanes

El regidor de Lloret de Mar Enric Martínez

La junta de Govern de la formació Independents de la Selva (IS) va acordar en la darrera reunió celebrada a Santa Coloma de Farners, incorporar a la formació els regidors Enric Martínez de Lloret de Mar, i Pere Fernández, de Massanes, que estaven en situació regidors no adscrtis a cap grup municipal.

La junta de govern esta formada per un membre de cadascun dels 10 municipis on IS hi té representació. La unanimitat dels assistents ha propiciat que els dos regidors electes s’incorporin com a membres de ple dret a IS.

El president de la formació, Pere Garriga, ha manifestat la seva satisfacció per l’increment de la representació dels independents en el conjunt de la comarca. En aquest aspecte, Garriga, alcalde d’Arbúcies, ha manifestat l’oferiment de la formació que representa a tots els grups polítics o persones individuals que tinguin inquietuds envers el seu municipi.

En aquest sentit Garriga, ha manifestat que totes les persones integrades en la formació comarcal han acceptat el seu argumentari i els seus estatuts. En aquest aspecte, Garriga assumeix que «les persones poden haver tingut un paper polític en el passat però no ha de ser un impediment si respecten el posicionament dels Independents». Amb una clara vocació municipalista, Independents de la Selva ha fonamentat la seva acció política unint projectes d’àmbit local, posant als municipis en el centre d’actuació i coordinant-los d’una forma estructurada, cohesionada i amb projecció comarcal.

El regidor de Massanes Pere Fernández

Per Pere Fernàndez, «els nous temps que vivim políticament a Catalunya i els seus municipis demanen canvis i Independents de la Selva representa aquests canvis». Per la seva banda, el regidor independent de Lloret de Mar, Enric Martínez ha manifestat que coincideix plenament en el sentit polític de la seva formació, «treballar per les persones i des del municipi per ajudar-los en la mesura del possible». En aquest sentit, 

Els Independents de la Selva, és una coalició de diferents formacions municipals de la comarca de la Selva, en la que s’hi han unit ara els regidors independents de Massanes i Lloret de Mar, conformada per: Tossa Unida, Grup Municipal Independent de Vilobí, Entesa per Arbúcies, Partit de les Guilleries de Sant Hilari Sacalm, Independents de Sils, Agrupació Independent de Riudarenes, Tots per Breda, Acord per Maçanet, la Pataforma Independent de Caldes de Malavella i La Veu del Poble de Santa Coloma de Farners. En l’actualitat IS disposar en l’actualitat de 7 alcaldies, 5 consellers comarcals i un diputat provincial.