anuncio_erc

Activitats a Blanes els dies 8, 9 i 10 de juny

Divendres 8 de juny

§ A les 10 hores, a la Plaça de la Biblioteca, ubicada al Passeig de Catalunya, núm. 2.  Blanes Canta al Mar: Cantada d’havaneres dels escolars de Blanes. Organitza: Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes i Grup d’Havaneres El Cabotatge. 

§ A les 20 hores, al pati de la magnòlia, de la Biblioteca Comarcal de Blanes (Passeig de Catalunya, núm. 2) Cantada d’Havaneres amb el Grup El Cabotatge, acompanyats del Cremat que ens prepararà el Bar Casal La Cooperativa de Blanes. 

§ A les 20 hores, al Centre Catòlic de Blanes (C. Roig i Jalpí, núm. 16), projecció del documental Grietas, una producció de Mediapro per a Amnistia Internacional. Descarrega la teva entrada gratis a es.amnesty.org/grietas 

Dissabte 9 de juny

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Rítmica Blanes: fase final Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica. 

§ De 10 a 12.30 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Jiu Jitsu Blanes: Taller de defensa personal femenina. 

§ De 10 a 14 hores, a la Biblioteca Comarcal de Blanes (Passeig de Catalunya, núm. 2) i a la Plaça de la Biblioteca: Blanes juga: 1a jornada de Portes Obertes del Club de Jocs de Taula i diferents editorials de jocs, conduït per en David Quesada. Entrada gratuïta. 

§ De 17 a 20 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Shorei Ryu: Festival Kenpo-Karate infantil 2018. 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, núm. 26), Càritas amb tu. 50 anys. 1968-2018. Actuació del grup Cabotatge -Havaneres-, actuació de la Coral Santa Maria i actuació de l’Esbart Joaquim Ruyra. Acte de reconeixement a les persones que amb el seu esforç han fet créixer Càritas fins al dia d’avui amb 107 voluntaris. 

Diumenge 10 de juny

§ De 9 a 14 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Bàsquet Blanes, cloenda de la temporada Club Bàsquet Blanes. 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, núm. 26) Rhümia, dirigit per Martí Torras. Guanyador del Gran Premi BBVA. Millor espectacle de circ 2016