Hostalric, plena de gom a gom de visitants que no es volen perdre la Fira Medieval

La Fira ha arribat a la 22a edició i tancarà aquest diumenge, 1 d’abril, amb un sopar – espectacle medieval que aplegarà més de 800 comensals.

Hostalric aprofita aquests dies de vacances de Setmana Santa per mostrar, a través de la Fira, el seu esplendorós passat medieval en escenaris naturals que encara conserven molta de l’arquitectura de quan era la capital administrativa de l’ampli vescomtat de Cabrera.

Aquests dies, a Hostalric, tot recorda aquella època i els visitants troben activitats com les lluites de cavallers, la música dels trobadors, els templers d’Hostalric, els arquers, una exposició de tortura i invents medievals, demostracions de forja d’armes medievals i exposició d’elements quirúrgics de l’època medieval, falconeria, tallers de malabars i una amplia oferta dirigida al públic familiar.

Aquests dies, es  pot pujar, gratuïtament, a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà. També es fan visites guiades al castell. En definitiva, la Fira Medieval d’Hostalric s’ha convertit en un magnífic aparador que ensenya als  milers de visitants que rep la vila aquests dies, tots els seus encants, història i tradicions.

La cloenda de la Fira Medieval es farà demà diumenge, amb el sopar medieval. Tindrà lloc al pavelló municipal, amb la participació de més de 800 comensals. Els sopar també tindrà un marcat ambient medieval. Des de primeres hores del matí es couran cinc porcs, una vedella i mitja i es faran 500 litres de brou de pastor.

Fotos: La Selva Comunica