La intervenció de la ciutadania i els cossos d’emergència evita que es propagui l’incendi d’una motocicleta

La matinada del passat divendres ha tingut lloc un succés al barri d’Els Pins que, gràcies a la ràpida intervenció de la ciutadania i dels cossos d’emergència, no ha tingut conseqüències més greus que una motocicleta cremada i un turisme parcialment afectat. Els fets han tingut lloc a un quart de 4 de la matinada, quan la Policia Local de Blanes ha rebut l’avís del 112.

S’alertava que una motocicleta estava en flames aparcada al costat de la vorera a l’alçada del número 13 de l’Avinguda Vila de Madrid, a la zona més turística del barri d’Els Pins. Els primers en intervenir han estat un veí d’un edifici, així com el responsable d’un bar propers, que han intentat sufocar les flames amb extintors propis.

Quan les dues patrulles de la Policia Local de Blanes han arribat al lloc dels fets, s’han trobat amb dos agents dels Mossos d’Esquadra que estaven estirant la motocicleta al mig del carrer per evitar que afectés la resta de vehicles que estaven aparcats al seu costat. Els agents policials locals s’han afegit a l’operatiu i, amb l’ajut d’un altre extintor, han apagat completament l’incendi.

Per la seva banda, les dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que també han acudit a l’alerta, s’han encarregat d’apartar definitivament el vehicle, així com de netejar la calçada de les restes del vehicle incendiat. A conseqüència del foc, la motocicleta ha quedat calcinada gairebé en la seva totalitat, mentre que un dels turismes que hi havia aparcat inicialment al seu costat, ha quedat afectat pel foc en la seva part posterior dreta.

La motocicleta és una MTR de 125 cc propietat d’un veí de Blanes, mentre que el turisme és un Peugeot 307 propietat d’un visitant que està passant les vacances de Setmana Santa a Blanes. Respecte l’origen del foc que ha originat l’emergència, es desconeixen les causes, ja que el propietari de la motocicleta feia temps que l’havia deixat aparcada.

Fotos: Ajuntament de Blanes