La Policia Local de Lloret s’adhereix a la campanya #pelsvalents

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’ per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona.

L’objectiu és aconseguir 30 milions d’euros per crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa així com per a projectes d’investigació, atenció i educació d’aquests nens i nenes.

La Policia Local de Lloret s’adhereix recaptant fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials que combinen la insígnia policial de Lloret amb l’etiqueta “pels valents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia.

Les insígnies estan impreses amb fil daurat, color que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre un fons negre i porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

Inicialment es posaran a la venda 500 unitats dels escuts solidaris que es poden adquirir, a partir del proper dilluns 15 de gener, al preu de 4 euros, a les dependències de la Policia Local i de Protecció Civil de Lloret (Avinguda de les Alegries 32) i a les Oficines de Turisme (Avinguda de les Alegries,7) i del Museu del Mar (Camprodon i Arrieta 1-2).

Més d’una quaranta Policies Locals de tot Catalunya ja s’han adherit a la campanya que neix de la iniciativa dels agents de policia del municipi de Sant Celoni. En paraules del regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lluis Llirinós “ens fa molta il·lusió afegir-nos a aquesta iniciativa i aportar el nostre granet de sorra per aquesta causa solidària: la lluita contra el càncer infantil. I ha afegit “la rebuda està sent molt positiva i no descartem tenir que ampliar la venta d’escuts solidaris”.

Des de la Policia Local també s’anima a tots els que participin a la iniciativa a fer-se una foto amb l’escut solidari i compartir-ho a les xarxes socials amb el hashtag #pelsvalents o #paralosvalientes i així aconseguir una major difusió de la campanya.