Arbúcies celebra aquest cap de setmana la fira Terra de Bruixes i Bandolers

Arbúcies es converteix aquest cap de setmana en terra de bruixes i bandolers. Mites, llegendes, natura, artesania, patrimoni, gastronomia, espectacles al carrer i moltes activitats més en una fira que recupera la història més oculta de la vall d’Arbúcies i el Montseny, i que en aquesta edició s’amplia amb activitats durant tot el cap de setmana.

Entre les novetats s’ha de destacar el tast de cargols del Montseny, a més de la popular fira d’artesans i de productes del Montseny-Guilleries, una mostra d’oficis artesans, i moltes activitats lúdiques i de divulgació de les bruixes i de bandolers per a totes les edats.

 

El públic també podrà visitar el magnífic patrimoni de la vila com el jardí dendrològic del Roquer, la renovada Farga del Roquer i el Museu Etnològic del Montseny.

Capítol a part mereixen les jornades gastronòmiques de cuina terra de bruixes i bandolers, amb vuit restaurants de la vila que han elaborat uns menús vinculats a la fira i a aquesta època de l’any, amb productes frescos i de qualitat, propis d’Arbúcies i del Montseny.