Nova sala d’actes a la terminal de l’aeroport de Girona-Costa Brava

Disposa d’un sistema de panells que permet crear dues sales diferenciades

L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha finalitzat els treballs d’adequació del saló d’actes per dotar-lo de sistema d’àudio, vídeo i projecció.

D’aquesta manera, el nou equipament permet la realització d’actes de tot tipus en aquesta sala per part de les empreses interessades.

El saló d’actes té una superfície de 200 metres quadrats i capacitat fins a 150 persones.

 

Gràcies als treballs d’adequació, la sala polivalent està preparada per realitzar presentacions, ponències, conferències, cursos de formació, còctels, xerrades, etc.

Disposa d’un sistema de panells que permet crear dues sales diferenciades per augmentar la seva versatilitat i adequar-se a les necessitats de l’usuari. Està situada a la primera planta de la terminal de passatgers, concretament a la zona pública, de manera que no és necessari passar pels filtres de seguretat.

L’Aeroport de Girona-Costa Brava posa el saló d’actes a disposició de qualsevol empresa. Per rebre més informació, els interessats poden dirigir-se a la unitat comercial de l’aeroport a través del correu electrònic gro.comercial@aena.es i el número de telèfon 972.18.68.28.