Èxit de participació i públic a la Fira Medieval d’Hostalric 2012

Foto: Ajuntament d’Hostalric

Des de l’Ajuntament d’Hostalric, organitzador de la fira, s’ha valorat molt positivament aquesta edició en la que fins i tot el bon temps ha estat present la majoria de dies.

L’alcalde, Josep Frias, ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats obtinguts aquest any declarant que «estic content del resultat de la Fira Medieval d’Hostalric que hem tancat amb el sopar medieval al que han participat prop de 900 persones».

 

Foto: Ajuntament d’Hostalric

Frias va afegir que «el temps ens ha acompanyat, però, el més important de tot ha estat l’esforç que han posat entitats, col•lectius i la regidoria de Festes de l’Ajuntament perquè aquesta edició fos tot un èxit, sense ells no hagués estat possible.

També ha estat importantíssim els milers de visitants que s’han desplaçat a Hostalric durant aquests dies per gaudir de la fira ja que a estat una excel•lent promoció per a Hostalric».

La Fira Medieval ha posat de relleu el patrimoni arquitectònic i històric de la vila fent un viatge al passat tot recordant i mostrant l’esplendor de l’època en que va ser el centre del vescomtat de Cabrera. Així, durant aquests, dies no han faltat els cavallers, tallers i demostracions d’oficis avui en dia ja desapareguts, arquers, balls i espectacles medievals o la falconeria.

El castell d’Hostalric ha tingut durant la fira un especial protagonisme i també la torre dels Frares a la que s’ha pogut pujar i des d’on s’han pogut veure unes magnífiques vistes panoràmiques de la comarca de la Selva.

Més fotos de la Fira Medieval a www.hostalric.cat