Comunicat del Consell Comarcal de la Selva sobre serveis educatius

Davant la jornada de vaga general dia 29 de març, atesos els serveis educatius que s’hi gestionen, des del Consell Comarcal de la Selva s’informa:

 

– El Consell Comarcal de la Selva preveu mantenir els serveis de transport i menjador escolar en els centres i llocs de treball habituals.

– El Consell Comarcal de la Selva i les empreses adjudicatàries han adequat els serveis educatius per preveure qualsevol incidència que pugui afectar-ne el funcionament durant la jornada de vaga i garantir la prestació dels serveis a l’alumnat.

– Malgrat la voluntat del Consell Comarcal de la Selva de posar el menjador i el transport escolar a disposició dels alumnes que en són usuaris, els efectes de la convocatòria són imprevisibles  i poden afectar  alguns dels serveis i ocasionar retards o alguna anul•lació.

– Per això, com a mesura preventiva, es recomana ser molt estrictes amb la normativa i, abans de deixar el nen a la parada del bus escolar, esperar l’arribada de l’autocar i comprovar que es garanteixi la normalitat del servei.