Presentació al Teatre de Blanes del grup de dansa Escletxa

Els membres del grup de dansa Escletxa

El passat dissabte 24 de Març de 2012 al Teatre de Blanes es va presentar el jove grup de dansa Escletxa format per ballarins i ballarines amb edats entre els 7 i els 18 anys. Ha nascut de la ma de la professora Sílvia Paz Orench, a qui acompanya en les tasques d’ensenyament la Carla Garriga Baltrons, professora del grup i ballarina dins del grup.

El grup de dansa Excletxa va representar una adaptació del Ballet Trencanous, adaptada la seva coreografia per a l’ocasió per l’Alba Puigdoménech Queldra, professora de dansa de Blanes, que ha col·laborar ells en aquest projecte. A la segona part, van oferir una mostra de diferents estils de ball clàssic, neo-clàssic, contemporani, jazz, fusió i hip-hop, a més d’algunes coreografies que havien estat creades pels ballarins i les ballarines que les interpretaven.

Certament va ser una vetllada molt distesa, doncs els ballarins i les ballarines fluïen amb naturalitat però a l’hora amb professionalitat a dalt de l’escenari del teatre i gaudien amb el que ballaven, havent aconseguit transmetre al públic aquestes sensacions.

Un públic que entusiasmat els va retre un llarg aplaudiment mentre els joves ballarins i ballarines rebien a l’escenari la flor que els consagrava com a professionals.