Grans noms en la primera temporada del Teatre de Lloret

El regidor de Cultura, Arseni Frigola i Josep Domenech, director artístic de BITO produccions

El Teatre de Lloret aixecarà el teló de la seva primera temporada amb un programa marcat per la presència de grans noms com T
de Teatre, Sergi López o Carmen Machi. En total seran 9 funcions de gener a març que ompliran de teatre, música i espectacles familiars el Teatre de Lloret. La presentació ha anat a càrrec del regidor de Cultura, Arseni Frigola i Josep Domenech, director artístic de BITO produccions.

El tret de sortida el donarà, el 28 de gener, l’espectacle Delicades de les T de Teatre que es podrà veure a Lloret abans d’entrar al Teatre Poliorama a fer temporada. Quinze dies després, arribaran Sergi López i Jorge Picó amb el seu darrer espectacle 30/40, Livingstone, estrenat la passada Temporada Alta.

El 12 de febrer, La Baldufa portaran a escena El príncep feliç, un conte d’Òscar Wilde per celebrar el 15è aniversari d’aquesta companyia lleidatana. El cicle d’espectacles familiars continuarà amb la màgia de L’impossibilista Sergi Buka (el 26 de febrer) i amb
la versió que Roseland Musical i Urano han fet del Pinocchio, aprofitant les últimes tecnologies del món de la imatge.

El 10 de març, es veurà al Teatre de Lloret l’espectacle Juicio a una zorra, protagonitzat per una Carmen Machi esplèndida, molt allunyada del registre humorístic al que ens té acostumats. Per als més joves, la programació inclou l’estrena del darrer espectacle dels Brodas Bros, que presentaran Concierto concepto, un espectacle de música i dansa amb l’estètica, la tècnica i el positivisme que caracteritza aquesta companyia.

La resta de la programació la conformen l’estrena del darrer espectacle de la companyia lloretenca Quantus Teatre, Descripció d’un paisatge, i el concert de les seccions de corda i de vent de l’Orquestra Jove de la Selva.

Programació