L’Ajuntament de Lloret podrà rehabilitar el mercat municipal

Un estudi certifica que no hi ha danys estructurals

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar ja té l’estudi estructural-econòmic que va encarregar per poder decidir les possibles alternatives per revitalitzar el mercat municipal.

L’estudi tenia com a principal objectiu valorar l’estat de l’edificació existent, que data del 1982 i té una antiguitat de 33 anys, i descartar desperfectes rellevants en l’estructura, tancaments o revestiments. La conclusió és, en paraules del regidor de Comerç, Cristian Fernández, «que no es necessari l’enderroc i que podem començar a pensar en com enfocar la rehabilitació de l’edifici».

Pel que fa la rehabilitació el regidor de Comerç explica que «anirà en funció del ús que li volem donar a l’equipament però pensem que el mercat ha de ser atractiu tant pel ciutadà com pel turista; el mercat ha de ser un referent entre la ciutadania per comprar productes frescos i de qualitat i a més hem d’aprofitar que Lloret és una destinació turística important per convertir- ho en un atractiu pels turistes».

La renovació del mercat municipal, que s’inclou en l’apartat de regeneració urbana, és un dels punts que estan marcats com a prioritaris al Pla Operatiu de Lloret de Mar; el regidor Jordi Orobitg destaca que «és un projecte que volem que s’executi a curt termini, amb la voluntat que es trobi en funcionament abans del final de la legislatura».

El mercat municipal es troba situat al centre de la població, amb dues plantes d’aparcament propi, i molt ben connectat amb els principals eixos comercials i hotelers.