Nou disseny del remolc dels geganters de Vidreres

Ajuntament de Vidreres

Ajuntament de Vidreres

La colla gegantera de Vidreres reestrena remolc per transportar els gegants i els capgrossos amb la incorporació d’un nou i espectacular disseny gràfic.

L’Ajuntament de Vidreres ha retolat amb una imatge fotogràfica del municipi i una il·lustració dels membres de la colla gegantera el remolc cedit a la colla gegantera per transportar el material necessari amb comoditat per participar en trobades fora de casa nostra.

A més a més, del valor estètic del remolc, la iniciativa servirà per promocionar turísticament la bellesa del nostre municipi per tots els territoris que viatgin els nostres gegants i capgrossos al llarg de la temporada gegantera.

Tanmateix, cal recordar, que aquest equipament serveix alhora per guardar el material geganter garantint una millor conservació ja que, d’aquesta manera, s’eviten humitats, cops i altres possibles fonts de deteriorament.

Segons el regidor de Cultura, Francesc Baltrons, “aquest remolc és una eina necessària perquè la Colla Gegantera de Vidreres pugui desenvolupar la seva tasca i que amb l’espectacularitat del nou disseny ens permetrà promociona turísticament i el reconeixement i identificació de la nostra colla per tot el territori català”.