Tres detinguts per venda de marihuana i 11 actes per infraccions de prostitució en un dispositiu policial a Lloret

Vehicle del Mossos d'Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Vehicle dels Mossos d’Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Agents dels Mossos d’Esquadra de Blanes i de la Brigada Mòbil, juntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia van establir, el dijous 14 de juliol, un dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de la població per tal d’actuar contra fets il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu Marlés que, com cada any, es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret de Mar, i que en aquesta ocasió anava enfocat a identificar les dones que es dediquen a la prostitució a furtar els turistes.

Els resultats d’aquest dispositiu va ser:

– 11 actes administratives per infraccions a ordenances municipals de prostitució a la via pública.
– 17 identificacions.
– 10 persones traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria.
– 3 detinguts, per delictes contra la salut pública ja que van ser enxampats per mossos de paisà mentre venien marihuana.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.