El Lloret Formula Weekend ofereix avui i demà espectaculars xous de motor al centre urbà

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

A partir d’avui 13 de maig i fins aquest diumenge, LLoret es tematitzarà completament amb l’ambient de motor.

El públic trobarà diferents propostes lúdiques com són el Karting Experience, ubicat a la Plaça Pere Torrent, amb un espectacular circuit de karting; al passeig Jacint Verdaguer, l’espai moto, on a banda d’exposició es podrà fer proves de moto i viure el motor life style; un espai comercial;  una exposició de cotxes esportius i zona de simuladors. També es tornarà a oferir la oportunitat de conduir vehicles esportius d’alta gamma.

El plat fort d’avui i demà dissabte seran novament els xous de motors urbans que es duran a terme a l’Avinguda Just Marlès.

Avui, de 19h a 20h hi haurà un xou d’especialista (Stunt Show) a càrrec de Narcís Roca i el dissabte, de 22h a 23h, els assistents podran gaudir d’un espectacular Motor Show amb les acrobàcies de pilots professionals al volant dels vehicles d’alta gamma.

El regidor de promoció econòmica i esdeveniments, Jordi Orobitg, explica: «El Lloret Formula Weekend ja és un esdeveniment consolidat al nostre calendari que atreu un nombrós públic de proximitat i va en la línia d’oferir activitats els 365 dies de l’any com un complement a la nostra oferta turística».

Per altra banda, el divendres de les 20h a les 00.30h Lloret de Mar també acollirà una nova edició Lloret Night Shopping amb nombroses propostes comercials i activitats lleure als principals centres de la població. En total estan programades més de 60 activitats per a tots els públics. A tota aquesta oferta cal sumar-hi la celebració de les jornades gastronòmiques de l’arròs a les que participen un total de 30 establiments de restauració de la localitat.