Avancen a bon ritme les obres d’Inditex a Tordera

L’alcalde, Joan Carles Garcia, acompanyat dels regidors de govern, van visitar divendres les obres d’ampliació del centre logístic que Inditex està construint a Tordera. Durant la visita, els responsables de l’obra van destacar que avancen a bon ritme i que aquesta setmana es començaran a aixecar les dues torres d’emmagatzematge.
Les torres, que tindran una alçada de 30 metres cadascuna, seran les primeres de l’Estat Espanyol i les cinquenes d’Europa que utilitzaran el sistema de sitges per emmagatzemar roba penjada. Aquest sistema, pioner en tecnologia i eficiència, permet guardar milions de peces de roba en menys temps i menys espai.

La previsió dels responsables de l’obra és que la nau estigui enllestida a principis del 2012 per poder operar des de les noves instal·lacions entre els mesos de maig i juny. Les noves naus que Inditex construeix a Tordera han de servir per ampliar en un 60% la capacitat de distribució que la firma fa des de Tordera arreu del món.

Paral·lelament a les obres d’ampliació d’Inditex, els responsables de les obres van assenyalar que properament es començarà a construir la nova zona verda del veïnat de Fibracolor. Aquesta zona ocuparà uns 45000 metres quadrats i comptarà amb zones d’esbarjo i jocs infantils.

Durant la visita de divendres, l’alcalde i els regidors van aprofitar per conèixer les noves instal·lacions de les firmes Massimo Dutti i Bershka, ubicades a Tordera i Palafolls.

Tordera acull la seu central de quatre marques d’Inditex: Massimo Dutti, Bershka, Uterqüe y Oysho. A més dels serveis centrals, la gestió, el disseny i l’activitat comercial, el grup distribueix des d’aquí els productes d’aquestes marques a les 1.700 botigues que el grup té distribuides arreu del món.