La Festa Petita de Vidreres acollirà un Concert i un Must Festival amb DJ’s de renom

La Festa Major Petita de la població de Vidreres, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 al 20 de novembre, coincidint amb la diada de Sant Iscle, incorpora una novetat important en la seva programació d’enguany, tal com ha confirmat el regidor de Festes Bosco Antón.

I és que tal com ha avançat el mateix regidor el públic més jove de Vidreres i de les poblacions veïnes podrà gaudir d’un Concert de Huecco i sessió DJ’s amb l’Andreu Presas i Xavi Pasquina el divendres 18 i Must Festival #1 amb l’Andreu Presas, Marsal Ventura, Jordi Lights i Ab García, el dissabte 19 de novembre. En aquest sentit, Bosco ha explicat que des de fa temps l’equip de govern, ha fet gestions per que Vidreres pogués acollir un esdeveniment d’aquestes característiques.

El regidor de Festes de Vidreres, Bosco Antón, ha valorat positivament aquesta iniciativa ja que «Ni el concert de divendres ni la Festa Must Festival #1 no tindrà cap cost pel consistori i, per contra, repercutirà en una gran afluència de públic jove vingut d’arreu de les poblacions veïnes i, de la resta de la demarcació de Girona»

Des de l’entrada del nou equip de govern de Vidreres, liderat pel seu alcalde Jordi Camps, s’està treballant perquè les activitats que es programen a la població satisfacin a totes les franges d’edats i no només als infants i al públic adult. En aquest sentit, Bosco ha assegurat que «intentaran incorporar a la programació anual del municipi diverses activitats dirigides al públic jove que, sens dubte, és el que té un ventall menor d’activitats».