Vidreres per Tothom proposa gestionar directament l’aigua de les urbanitzacions

El grup municipal Vidreres per Tothom (VxT) a l’Ajuntament de Vidreres va presentarel passat divendres una proposta d’acords a la Comissió d’Estudi que ha de dictaminar sobre el règim de l’abastament d’aigua potable, la modalitat de gestió, la reglamentació del servei i la proposta tarifària al municipi.

La regidora de la formació d’esquerres, Elena Valverde, ha denunciat les deficiències, tant en el servei com en la gestió, de l’abastament d’aigua a les urbanitzacions del municipi: Aiguaviva Parc, La Goba, Terrafortuna, Puigventós i el polígon industrial del municipi de Vidreres, un servei que el vénen prestant les empreses Rec Madral Companyia d’Aigües S.A. i Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües S.A., que no disposen de cap vincle contractual amb l’Ajuntament.

Valverde ha alertat de «la urgència d’actuar i establir un pla que ens permeti afrontar les inversions necessàries per reparar i reposar les instal·lacions malmeses, i garantir un servei de qualitat i sostenible».

Des de Vidreres per Tothom s’assegura que canviar el model de gestió permetrà reduir les despeses i oferir un servei més eficient i de qualitat i per això proposen recuperar la titularitat del servei i adherir-se al Consorci per la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya.