Els Mossos entreguen a Càritas de Santa Coloma de Farners sabatilles recuperades d’un robatori

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

El passat 4 de març Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Santa Coloma de Farners va fer l’entrega de 36 parells de sabates esportives a la confederació de beneficència Càritas Diocesana de la població de Santa Coloma de Farners.

El material esportiu va ser recuperat pels mossos d’esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners el passat 30 d’octubre de 2015 després que aquest material fos sostret la matinada, a un camioner quan descansava en una àrea de l’AP-7, al municipi de Riudellots de la Selva.

Els lladres, que portaven un camió petit, es van donar a la fugida quan van ser sorpresos pels mossos que havien estat alertats del robatori. En la fugida a peu, els lladres van abandonar el vehicle, amb tota la càrrega, a l’àrea de servei del Gironès Sud. Fetes les gestions els agents van saber que aquest camió havia estat sostret a la població de Badalona.

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

En un primer moment ja es van poder entregar 80 caixes de sabatilles a l’empresa de transport. Tres de les caixes restants, amb 36 parells de vambes s’havien de lliurar a l’empresa destinatària ubicada amb representació a Badalona.

Aquesta delegació de l’empresa, donat el cost que representava recollir les sabatilles, va renunciar a recuperar la càrrega.

L’empresa de transports també va renunciar a recuperar la càrrega donat que l’assegurança ja tenia l’expedient tancat, esmentant que l’empresa estava situada al Regne Unit.

Quan els mossos van contactar amb l’empresa del Regne Unit se’ls va instar a recollir la mercaderia, o en el seu defecte, se’ls va sol·licitar permís per lliurar-la a una entitat humanitària. En data 29 de febrer es va rebre autorització de l’empresa per fer l’entrega a una organització no governamental (ONG).

L’entrega la va realitzar a les dependències policials el cap de la comissaria de Santa Coloma de Farners, l’inspector Albert Muñoz, a la Sra. Eulàlia Butiñà Mas, encarregada del rober de Càritas d’aquest municipi.

El Cos de Mossos d’Esquadra ha fet arribar l’agraïment a l’empresa que va lliurar la donació de manera altruista.