L’Obreria de Santa Cristina de Lloret proposa rebre el 2016 ballant sardanes a les set del matí

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

Amb el nom de Sardanes a l’Alba, l’Obreria de Santa Cristina de Lloret de Mar proposa, per segon any consecutiu, una ballada de sardanes a les 7.00 h del matí del dia 1 de gener, amb l’objectiu de donar la benvinguda al nou any.

Les sardanes aniran a càrrec de la cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes. També se servirà als assistents xocolata calenta.La ballada de sardanes es farà, com l’any passat, a la Plaça del Pi del paratge de Santa Cristina, un espai de gran bellesa, amb una vista excel•lent sobre el mar.

L’Obrer Major de Santa Cristina, Arseni Frigola, ha convidat a la gent a participar-hi i ha subratllat que si el dia és clar, podrem veure la sortida del sol per l’horitzó del primer dia del l’any 2016. Frigola ha afegit que esperen consolidar aquesta trobada sardanista i, amb el temps, aconseguir ser el referent de les poblacions de la zona per rebre l’any nou al compàs de les sardanes”

La convocatòria s’ha fet a les 7.00 h del matí ja que l’objectiu és poder veure com es fa clar, com surten els primers rajos de sol i donar la benvinguda amb sardanes al nou any.

És el segon any que l’Obreria de Santa Cristina organitza aquesta activitat que ja és tota una tradició en d’altres indrets com a Cadaqués o a Palafrugell.