Lloret de Mar ultima una llista dels hotels conflictius

L’Ajuntament de Lloret de Mar ja té gairebé a punt una llista amb els hotels més conflictius de la destinació i vol que la Generalitat els inspeccioni. El llistat el conformen una desena d’establiments que acumulen denúncies i que, segons fonts municipals, seran els primers en ser inspeccionats des de la Direcció General de Turisme.

El regidor Jordi Orobitg assegura que farà arribar la llista ben aviat al govern català. És un dels temes que es van tractar divendres passat en la primera reunió de la comissió de seguiment del model turístic de Lloret, constituida arran dels aldarulls del passat mes d’agost 

El regidor evita parlar d’hotels conflictius. Assenyala que són els que «comporten incidències i denúncies». Jordi Orobitg assegura que «no volem perjudicar a ningú, però no volem que ningú perjudiqui Lloret amb la imatge de tot s’hi val».

Segons fonts municipals, la voluntat és marcar un calendari d’inspeccions que s’ha de mantenir en el temps. Es començarà pels hotels més conflictius i es continuarà amb la resta de locals. En qualsevol cas, aquestes inspeccions -afirma Jordi Orobitg- són una «alerta» per als empresaris que no fan bé les coses. Si no posen remei, «hi haurà sancions».

Una altra proposta que es va posar damunt de la taula, i que encara s’ha de perfilar, és que els locals d’oci nocturn de Lloret es facin ells mateixos les inspeccions. La trobada de la comissió es va dur a terme divendres passat. No hi va assistir cap membre de l’oposició, excepte Josep Cortès, el regidor no adscrit.

Text: Nova Radio Lloret