Signen a Lloret un conveni per fer possible un centre de dia per a persones sense sostre

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i la directora de l’Àrea de Negoci de CaixaBank, Teresa Cosials, hn signat un conveni gràcies al qual la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, a través de l’Obra Social ‘la Caixa’, ha donat més de 1.000 euros per a la compra de diferents electrodomèstics destinats al futur centre de dia per a persones sense sostre.

Aquest centre, que ben aviat entrarà en funcionament, vol ser un espai de trobada per aquelles persones que viuen al carrer o en espais inadequats i que no disposen dels serveis més bàsics. Amb l’aportació realitzada per l’Obra Social ‘la Caixa’, es podrà equipar el centre amb diferents electrodomèstics, fet que permetrà donar un major servei als usuaris.

La regidora de Benestar i Família, Mònica Cunill, ha destacat que no és el primer cop que l’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb l’Ajuntament de Lloret, i valorem molt positiu que novament s’impliquin amb programes socials com aquest, que pretén atendre les necessitats més bàsiques i sobretot, establir vincles amb les persones sense sostre i poder millorar les seves condicions.