Ingressa a presó per un robatori violent en un bar de Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 12 de novembre, a Lloret de Mar (La Selva), un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, un delicte de lesions i un delicte de detenció il·legal.

Els fets van passar cap a un quart de deu del vespre del dia 11 de novembre, en un bar de la població de Lloret de Mar, quan el propietari es disposava a baixar la persiana i finalitzar la seva jornada laboral.

En aquell moment dues persones encaputxades van atacar el propietari del bar i després de colpejar-lo, van tancar la persiana des de l’interior de l’establiment.

Després de lligar l’home de peus i mans amb unes brides, els lladres van agafar un sobre amb la recaptació, uns 1000 euros, i van regirar el local. També van intentar esbotzar la màquina escurabutxaques, però no la van aconseguir obrir.

Després de deixar l’home immobilitzat, van pujar per unes escales interiors i van accedir al domicili del propietari on, després de saquejar-lo, es van endur dos rellotges i diners. A més, els lladres van trobar la clau de la màquina escurabutxaques del bar i, després d’obrir-la, es van emportar la recaptació d’aquesta.

L’home es va poder deslligar i demanar ajuda a uns veïns, els quals ràpidament van poder avisar els serveis d’emergències.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar els dos autors del fet, mentre el Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar l’home a l’Hospital de Comarcal de la Selva, a Blanes, amb diverses fractures.

Després d’estudiar els primers indicis, els investigadors dels mossos van identificar un dels possibles autors del robatori i al cap de poques hores el van detenir a Lloret de Mar. La investigació continua oberta per tal de detenir el segon individu que hauria participat en els fets.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 14 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.