Cap de setmana amb les Jornades de Cúllar a Lloret de Mar

Image

Image

Aquest cap de setmana se celebren a Lloret les Jornades de la Casa de Cúllar, unes jornades d’intercanvi cultural, gastronòmic i lúdic, on no hi ha un moment de descans. Les activitats comencen el divendres 6 de novembre amb l’anomenat “Viernes Cultural”.

Tota l’atenció se centrarà al Teatre de Lloret on s’ha preparat un espectacle teatral titulat ”Motín en Guadaira” dirigida pels actors lloretencs Paco Moreno i Cristina Catalán i l’espectacle de flamenc ”A tiempo real, duende y compàs” a càrrec dels alumnes de la Casa de Cúllar. Un espectacle que ha dirigit el bailaor Chiqui Morales.

Finalment s’ha programat un espectacle de country a càrrec dels alumnes de l’entitat, que ha dirigit Laura Serrà. Amb gairebé totes les entrades exhaurides, l’entitat ha programat dos passis al Teatre per a poder veure aquests espectacles, un a les 19.00 h de la tarda i un altre a les 21.00 h.

De cara a dissabte i diumenge, al pavelló poliesportiu, es vendran productes de Cúllar, com embotits, dolços i oli. A més, a l’entrada del pavelló hi haurà aquest any una exposició de fotografia titulada ”Mirada” de l’artista de Cúllar Maria Soledad García Pozo.

Dissabte a les onze del matí, es podrà començar a visitar l’exposició i també s’iniciarà la degustació i venda dels productes de la terra amb un seguit d’activitats i actuacions al llarg de tot el cap de setmana. La jornada s’acabarà amb un sopar d’aniversari al restaurant dels apartaments Costa Encantada.

Diumenge a les 11.00 h s’ha programat una cercavila popular des del pavelló municipal d’esports fins a la Plaça de l’Església. Una hora més tard,  a les 12.00 h, s’ha previst a l’Església Parroquial de Sant Romà la celebració de la tradicional missa rociera. Enguany es comptarà amb la presència del Coro Rociero ”Romero verde” de Blanes. Una vegada finalitzada la missa es tornarà al pavelló amb la cercavila. Tot plegat es clourà el diumenge al migdia amb una arrossada popular al pavelló municipal d’esports.

Tots els actes estan oberts a tothom.

Image

Image