L’empresa NORA SA va celebrar un Consell d’Administració

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

L’empresa Serveis Mediambientals de la Selva, NORA SA va celebrar el passat dijous 1 d’octubre, al matí un Consell d’Administració a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva. En el transcurs de la sessió es van aprovar els preus aplicables als serveis que prestarà Nora durant l’any 2016.

També es va aprovar l’autorització del programa a incloure en el Pla d’actuació, inversions i finançament 2016 i el programa d’inversions per als exercicis 2017, 2018 i 2019.

En el transcurs de la sessió també es va fer la formulació de la proposta del Pla d’actuació, inversions i finançament (PAIF) de 2016. Els membres del Consell d’Administració també van aprovar el pagament de 26,23 euros de la paga extraordinària de 2012. En un altre ordre de qüestions es va fer la dació de comptes del seguiment econòmic de la societat i la dació de comptes de l’execució dels pactes amb relació a la maquinària de l’Ajuntament de Blanes adscrita al servei de gestió de residus, neteja viària i neteja de platja.

Els membres que formen part del Consell d’Administració de NORA, SA són Salvador Balliu, Francesc Nadal Alonso i Josep Roquet, per part del Consell Comarcal de la Selva; Gonzalo Rodríguez, Narcís Llongarriu i Montse Bosch, per part de CESPA, i Miquel Lupiañez, per part de l’Ajuntament de Blanes.

Després del Consell d’Administració es va celebrar una junta General Ordinària amb dos únics punts de l’ordre del dia: l’aprovació del Pla d’actuació, inversions i finançament 2016 i la lectura i aprovació de l’acta de la sessió.