Continuen les ocupacions de diversos CAP de la Selva interior

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Per segona nit consecutiva veïns de poblacions de la Selva interior han dormit a l’interior del Centre d’Assistència Primària (CAP) de la seva població per reclamar que es reprengui el servei d’urgència nocturna, que s’ha deixat de prestar des de la nit dl passat dilluns. La població en la qual la protesta va mobilitzar ahir més persones és Arbúcies, doncs uns 200 veïns es van manifestar enfront del CAP entorn de les 20,30 hores.

Després, aproximadament unes 40 van entrar en el centre encara que van passar la nit unes 20 persones. Un veí de la població va explicar ahir per telèfon a lanesaldia.com que la intenció és mantenir la protesta els propers dies, almenys fins a divendres que ve.
Hostalric es va sumar ahir a la protesta i després d’una manifestació un grup de persones es va acomodar a l’interior del CAP per passar la nit. El mateix va succeir a Sant Hilari Sacalm, on 12 persones van ocupar el CAP a la nit. També, a Anglès un reduït grup de persones es va introduir en el CAP de població i va passar-hi la nit. Finalment, assenyalar que a Breda ahir a la tarda es va fer una manifestació d’uns 70 veïns, dels quals un grup va entrar en el CAP per passar-hi la nit. Els manifestants van fer una assemblea i van acordar manifestar-se des de l’Ajuntament al CAP cada dia abans d’ocupar-ho.