Els comerciants indis de Lloret deixaran de vendre megàfons i punters làser

L’alcalde, Romà Codina, i el regidor de Comerç, Jordi Orobitg, s’han reunit recentment amb representants de la comunitat índia de comerciants de Lloret de Mar. Aquest col·lectiu, com és sabut, té un important pes en el comerç local. L’objectiu de la reunió era conèixer de primera mà els interlocutors d’aquest col·lectiu, establir-hi un contacte directe i tractar diferents temes vinculats a la seva activitat comercial.

 

En aquest sentit s’han tractat diferents aspectes referents al compliment de la normativa comercial (etiquetatge, venda d’alcohol, compliment d’horaris comercials i evitar certes pràctiques de venda, entre d’altres). Per altra banda, l’Ajuntament els va mostrar la seva preocupació per les nombroses molèsties que ocasionen els megàfons i els punters làser que venen en els seus establiments.

La reunió va ser valorada positivament per ambdues parts, i per part d’aquest col·lectiu de comerciants es va comprometre a, una vegada finalitzats els estocs de megàfons i punters làsers, deixar de vendre aquests articles, que provoquen importants molèsties a ciutadans i visitants. Per altra banda, l’Ajuntament va adquirir el compromís d’estudiar la revisió de l’horari comercial de cara a properes temporades turístiques.

D’aquesta revisió se n’hauria de parlar també amb els presidents de les Associacions de Comerciants del Rieral i del nucli antic.