El Casal Municipal Sol Solet d’Hostalric rep la participació de 78 nens i nenes

El casal ha funcionat durant el mes de juliol amb la participació de nens i nenes de 3 a 12 anys d’Hostalric i de municipis veïns. Com a centre d’interès, l’equip que va dirigir el casal va treballar el món dels invents, a través de manualitats i tallers. Així, els més petits, els de pàrvuls, van descobrir com es va inventar el telèfon o què és un coet, entre d’altres coses.

Els nois i noies de primària varen conèixer qui va inventar el telèfon, la bombeta de llum… i d’entre les manualitats que van fer van pintar samarretes amb alguns dels invents que van treballar i conèixer en profunditat.

Com cada any, els participants al Casal Municipal Sol Solet van realitzar sortides. Enguany es va anar a l’Aula de Natura de Can Bosc, un equipament d’entorn rural, concebut especialment per a la divulgació del coneixement de les feines rurals i van poder participar en diverses activitats especialment dissenyades per a ells. Una altra sortida va ser la de visitar un par Aquàtic. També es van fer rutes per la vila d’Hostalric per tal d’aproximar als nenes i nens del Casal a la història i llocs d’interès hostalriquencs.