La plataforma Aturem la C-32 comença una campanya de micromecenatge

L’objectiu de la Plataforma Aturem la C-32 és aconseguir recursos per informar als veïns de Blanes i de Lloret de Mar, de quin és l’impacte de l’autopista, i de quines alternatives existeixen.

Així com també, reclamar a l’administració que no cedeixi a les pressions de les grans empreses concessionàries i respecti la voluntat del poble, i garanteixi la salvaguarda del valuós Patrimoni Natural i Cultural per les generacions futures.

La recollida de fons es fa a través de la web TotSuma. El repte és aconseguir 3.000 euros en 40 dies. Les aportacions poden ser de 5, 10, 15, 20 o 30 euros i tenen, en cada cas, una recompensa per agrair el suport.

c32_aeria

Per acostar la problemàtica de l’allargament al ciutadà Aturem C-32 ha penjat un vídeo amb les panoràmiques aèries del frondós bosc que s’està lluitant per conservar en la zona.

Aturem la C-32 està iniciant d’aquesta manera un procés d’informació sobre les alternatives que ha de durar fins la consulta popular demanada als ajuntaments i que en breu s’espera es dugui a la Generalitat.