L’Ajuntament d’Hostalric presenta la marca «Producte ric, producte d’Hostalric»

La presentació es va fer ahir durant el GastroArt 2015

Gastroart11La marca «Producte, ric, producte d’Hostalric» vol promoure el producte local dels comerços d’alimentació de la vila. Aquesta marca està pensada per a tots aquells productes d’elaboració pròpia que portaran un distintiu amb el logotip de la marca i que els diferenciarà com a productes de quilòmetre zero.

El GastroArt s’havia fet sempre el mes de setembre, coincidint amb la Fira de Sant Miquel. Aquest any s’ha canviat de data per tal de donar identitat pròpia aquest esdeveniment. Ahir, durant tot el dia, es va poder visitar un espai de vi i gastronomia en el que van participar 10 D.O, 20 cellers i més de 100 vins i caves.

Gastroart2

Es van fer maridatges i tast de vis i caves. A la tarda, el castell d’Hostalric es va sumar al GastroArt amb una descoberta del vi de la malvasia, visita temàtica i degustació. L’Associació del Patrimoni d’Hostalric va fer la visita i va explicar l’ús del vi de la malvasia per als malalts i ferits en temps de guerra.

La Domus Sent Soví va ser protagonista d’algunes activitats del GastroArt 2015 amb un tast de vins dolços i un tast de caves. A més, durant el cap de setmana, alguns restaurant de la vila van oferir menús especials amb vins de la mostra.