Joan Mercader, nou alcalde de Malgrat de Mar

Conxita Campoy i Joan Marcader / Ajuntament de Malgrat

Conxita Campoy i Joan Marcader / Ajuntament de Malgrat

Joan Mercader i Carbó és el nou alcalde de Malgrat de Mar. Ha estat escollit aquest migdia durant l’acte de constitució del nou Ajuntament, celebrat al Centre Cultural. Joan Mercader del PSC ha estat investit alcalde amb els vots del seu grup i JuntsXMalgrat, el vot en blanc de CiU i CUP, i l’abstenció del PP. ERC ha votat el seu cap de llista, Ramir Roger.

Joan Mercader, de 29 anys i llicenciat en Psicologia, presideix el nou consistori de Malgrat del qual formen part: Albert Cuní, Raquel Martín, Óliver Sánchez-Camacho, Sònia Viñolas i Isabel Ortiz pel PSC; Carme Ponsa, Miquel Àngel Ruiz i Mireia Castellà per JuntsXMalgrat; Ramir Roger, Ester Martínez i Ricard Núñez per ERC; Neus Serra i Jofre Serret per CiU; Paco Márquez i Núria Casajuana per la CUP i Ana Vega pel PP.

El nou alcalde ha dit en el seu discurs ha parlat de «voluntat de renovació i de mà estesa a tots els partits polítics. Els nous temps demanen diàleg, grans acords i consens entre tots els partits polítics per fer realitat projectes que són importants pel futur de Malgrat i per la seva gent, la nostra gent», ha dit el nou alcalde.

Joan Mercader també ha parlat que el seu govern aposta  «per la continuïtat dels projectes que han funcionat bé del govern de Conxita Campoy”» i i alhora per la renovació, més proximitat, més transparència i més participació”.