Èxit a la jornada ‘Marina Day’ al Club de Vela Blanes

Club Vela Blanes

Club Vela Blanes

El Marina Day, el dia del ports esportius de Catalunya ha tingut una molt bona rebuda al Club  Vela Blanes.

Molt aviat han començat les activitats amb la classe dirigida de “zumba” a l’aire lliure que ha estat el tret de sortida per conèixer el nou espai pel benestar de socis i la població de Blanes: el Fitness & Spa del Club Vela Blanes. Les preinscripcions ja hi son obertes.

L’altre gran atracció que ha tingut un notable nombre de públic han estat les sortides en caiac i paddle surf des de el mateix Club. Malgrat el fort vent de llevant, els més atrevits han sortit a conèixer la badia de Blanes i la seva façana marítima.

Club Vela Blanes

Club Vela Blanes

L’embarcació Vila de Blanes (Comitè de Regates) també ha pogut sortir a mar i aprofitar per apropar els blanencs a veure en directe no només el portal de la Costa Brava (amb les cales de Sant Francesc i Santa Cristina) sinó també una sortida de regata de creuers que avui han competit fins a Sant Feliu.

Així mateix grups d’amics i familiars han gaudit d’un bateig de mar en Lúdic navegat a vela en un dia amb molt bon vent.

Finalment s’ha pogut gaudir del descompte d’un 10% al Lounge & Bar del Club de Vela Blanes, Inedit en el “Suquet de peix de sa Palomera de Blanes”.