El conseller Felip Puig va inaugurar a Santa Coloma de Farners El Centre – Eix de Negoci

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

El passat divendres 5 de juny el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va encapçalar la inauguració d’El Centre – Eix de Negoci, situat a Santa Coloma de Farners. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva participat per la Diputació de Girona.

El seu objectiu és promoure la creació i consolidació d’activitats econòmiques, empresarials i professionals i reactivar l’economia local i comarcal.

Totes les autoritats que van participar a la inauguració van destacar la importància de disposar d’equipaments com aquest la missió dels quals és promoure l’emprenedoria, la creació d’empreses i de riquesa, amb una doble vessant, l’econòmica i la social.

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

També es va posar de relleu la importància de la relació entre empresaris i emprenedors i la creativitat dels projectes que han d’ajudar el país a acabar de sortir de la situació actual. Aquests tipus d’espais, on hi ha despatxos i co-working, juntament amb un clima de creativitat i formació constant, són els eixos en què l’economia de la comarca, i per extensió del país, s’ha de recolzar.

El Centre – Eix de Negoci es va posar en marxa a principis de 2015 i actualment registra una ocupació del 100% dels despatxos disponibles, un 50% dels espais de co-working fixes, així com una destacada ocupació de les places variables.

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

A més, també acull regularment cursos, tallers, tutories d’assessorament empresarial i sessions de formació, així com reunions sectorials i altres trobades de caràcter empresarial. De mitjana, una cinquantena de persones passen cada setmana per les seves instal·lacions.

A banda del conseller Felip Puig, també van participar en la inauguració el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà