Torna a funcionar l’Oficina de Turisme de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

L’Oficina de Turisme de Blanes, ubicada a la Plaça Catalunya, s’ha tornat a posar en marxa després que durant els darrers mesos s’hi han estat fent diverses obres de reforma. Per celebrar la seva reobertura, la tarda del passat divendres es va donar la benvinguda a les persones que la van visitar amb productes gastronòmics de Blanes.

La remodelació ha comptat amb un pressupost d’execució de 32.065 euros, un import que s’ha finançat amb la taxa turística que percep el municipi. L’espai ha mantingut l’antiga estructura fent un nou tancament per poder guanyar més espai, s’ha climatitzat la nova superfície ampliada, i s’ha aprofitat per introduir serveis per adaptar-se als nous temps.

L’objectiu ha estat que tant els visitants que s’hi adrecen per rebre informació com els seus treballadors guanyin en espai i comoditat a l’hora que, per afegit, la imatge turística de Blanes també sigui més atractiva. Els mobles de l’Oficina de Turisme han estat dissenyats i realitzats per les Brigades Municipals de l’Ajuntament, que s’han encarregat igualment de la seva instal·lació.

L’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya funciona de dilluns a diumenge amb horari partit: als matins de 9’30 a 14 h i a les tardes de 16 a 19 h. Durant l’estiu, aquesta funció la complementa l’Oficina dels Pins, situada en el cor de la zona turística, a la Plaça dels Càmpings.