Arbúcies ha acollit aquest cap de setmana amb gran éxit de públic la Fira Terra de Bruixes i Bandolers

Les bruixes de Sant Feliu Sasserrra i representacions de bruixes i bandolers pels carrers del poble han estat les principals novetats de l’edició d’enguany

Foto: Bruixes i Bandolers

Foto: Bruixes i Bandolers

El municipi d’Arbúcies s’ha convertit de nou en la capital de la bruixeria a Catalunya, aquest cap de setmana. Molts han estat els visitants que han gaudit dels nous atractius de la Fira i principalment de les teatralitzacions que s’han realitzat en diferents indrets.

Així, durant el dissabte i el diumenge podies convertir-te per una estona en protagonista d’un assalt a un carrutage de cavalls o veure’t envoltat de bruixes fent una conjura.

Foto: Bruixes i Bandolers

Foto: Bruixes i Bandolers

La Fira Terra de Bruixes i Bandolers, organitzada per l’Associació Boscos de Bruixes i Bandolers i l’Ajuntament d’Arbúcies, s’ha vit satisfeta de l’èxit de la convocatòria que ha conseguit un impacte económic important pels establiments comercials i, en especial, pel sector de l’hosteleria i la restauració.

Foto: Bruixes i Bandolers

Foto: Bruixes i Bandolers

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ha manifestat «que aquest tipus d’activitat serveixen per recuperar els nostres origens. No cal oblidar que la dita a Arbúcies que s’ha trasmés de pares i mares a fills segueix en boca de tots, a Arbúcies dotze dones tretze bruixes». En aquest aspecte, Garriga ha volgut felicitar la bona tasca del teixit associatiu del poble que ha aconseguit un any més que Arbúcies sigui «l’escenari d’una festa molt sentida».

Foto: Bruixes i Bandolers

Foto: Bruixes i Bandolers

Garriga ha afegit que «una vegada més s’ha demostrat que Arbúcies és un poble molt viu».
Per la seva banda el gerent de l’associació que formen els pobles d’Olost, Viladrau, Sant Hilari i Sant Feliu Sasserra, i Arbúcies Boscos de Bruixes i bandolers, ha explicat que la temàtica històrica de la bruixeria i el bandolerisme al Lluçanes i a la Selva «té molta tradició i és un valor afegit a l’activitat turística del territori».