Sánchez-Camacho: «L’última enquesta mostra el fracàs del procés separatista i d’Artur Mas»

Alicia Sánchez Camacho, amb els candidats Salvador Tordera i Celestino Lillo, aquest matí al Club Vela Blanes

Alicia Sánchez Camacho, amb els candidats Salvador Tordera i Celestino Lillo, aquest matí al Club Vela Blanes

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha constatat avui que «l’última enquesta sobre Catalunya publicada avui en un mitjà de comunicació mostra el fracàs del procés separatista i del president de la Generalitat, Artur Mas».

En aquest sentit, la presidenta del PPC ha assegurat que «el procés separatista ha estat un fracàs i l’únic que fa és fragmentar el vot polític a Catalunya i que si hi ha unes eleccions autonòmiques el 27 de setembre, Catalunya sigui ingovernable».  A més, ha assenyalat Sánchez-Camacho, «segons l’enquesta CiU i ERC tindrien 62 diputats, el mateix nombre que quan Mas va començar la legislatura l’any 2010. Per aquest camí no li calia al senyor Artur Mas ni tantes mobilitzacions ni tantes eleccions anticipades ni tants diners gastats en el procés separatista», ha afegit.

Així mateix, la presidenta del Partit Popular Català ha lamentat que «aquest procés independentista ha perjudicat Catalunya i només beneficia els partits oportunistes» i per això ha demanat al president de la Generalitat que «recapaciti, i que no ens porti a unes eleccions anticipades que només beneficien a partits com Ciutadans que l’únic que fan és sortit als mitjans de comunicació, buscar els minuts de glòria i quedar-se amb vots de càstig d’altres formacions».

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions a Blanes, on ha presentat el candidat a l’alcaldia del municipi, Salvador Tordera. «És el millor candidat perquè és seriós, responsable, i extraordinàriament treballador», ha afegit destacant que «les prioritats del Partit Popular blanenc són la baixada d’impostos, la lluita contra la inseguretat, la creació d’ocupació i l’ajuda als petits autònoms i empresaris».