Presentació de la candidatura d’ERC a Santa Coloma de Farners

Mari

A la dreta de la fotogrqfia, Joan Martí

Aquest dissabte ha estat presentada la candidatura d’ERC a la capital de la Selva, encapçalada per l’actual regidor i diputat provincial, Joan Martí. A l’acte, al qual han assistit prop de 200 persones, s’ha fet èmfasi en la importància del treball en equip i en la coherència de les propostes a desenvolupar, marcades per l’actual situació econòmica.

La presentació dels diferents components de la candidatura ha vingut precedida per la intervenció del diputat al Parlament Sergi Sabrià, que ha recordat la importància de les eleccions municipals del dia 24 de maig, per així «ajudar a construir el nou país des dels Ajuntaments».

Imatge de l'acte

Imatge de l’acte

Per la seva banda, l’alcaldable per ERC a Santa Coloma de Farners, Joan Martí, ha destacat la necessitat de renovació a l’Ajuntament colomenc, fonamentat en una candidatura amb la presència de molts independents i professionals qualificats que vol ser transversal i integradora de les diferents sensibilitats a la ciutat: «Basem el projecte en la participació i implicació de les entitats i tota la ciutadania. L’Ajuntament ha de ser el receptor de les inquietuds ciutadanes, i saber prioritzar adequadament».

Com a compromís de futur, s’ha indicat la voluntat de sotmetre a consulta ciutadana vinculant la construcció de la nova piscina descoberta, un projecte de més de 700.000 euros que ja va comptar amb l’oposició del grup municipal d’ERC en el Ple municipal. «Ara no és el moment d’aquest tipus d’infraestructures, ara el que toca és treure el màxim rendiment de les instal·lacions i equipaments que ja tenim», ha destacat el candidat a l’alcaldia, Joan Martí.