Presentació a Santa Coloma de Farners del llibre i del conte dedicats a l’escultor Josep Martí-Sabé

Aquestes publicacions estan incloses en els actes i activitats de l’Any Martí-Sabé que commemora el centenari del naixement d’aquest artista

La Selva Comunica

La Selva Comunica

El llibre recull molt especialment la vida artística d’aquest escultor. En els seus capítols hi han participat Quim Torra, Francesc Parcerísas, Raül Vehil, Josep Maria Fontanet, Daniel Giralt-Miracle, Sebastià Goday, Àlex Mitrani, Xavier Pérez i Martí Martí.

La Selva Comunica

La Selva Comunica

El conte, acosta la vida i l’obra d’aquest artista colomenc al públic infantil. Ha estat escrit per Marta Martí Massó, filla de l’escultora homenatjat. Les il·lustracions són de Lluïsa Caparrós.

L’acte de presentació es va fer el passat dissbte a la Biblioteca Joan Vinyoli i va anar a càrrec de l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, de la filla de l’escultor, Marta Martí Massó, i del crític d’art Ricard Planas. Entre els assistents també hi havia els germans de Josep Martí-Sabé i els artistes colomencs, Glòria Morera, Àxel Rodríguez i Josep Maria Fontanet que, des de la Comissió de l’Any Martí –Sabé, estan participant activament en les diferents activitats que s’organitzen.

La Selva Comunica

La Selva Comunica